fredag 23 mars 2018

Veckobrev vecka 13Mån 26/3: Ingen läsläxa och matteläxa ges den här veckan.

Tis 27/3: Sassa kommer på besök.

Ons 28/3: Idrott. Glöm inte ombyte, skor och handduk.

Tors 29/3: Vårkonsert kl 9.15

Långfredag 30/3: Lediga

UTHYRNING AV VÅRA LOKALER:
Under veckan som kommer måste vi städa och ta bort saker i våra klassrum, eftersom att det ska hyras ut igen under påskhelgen. Hjälp barnen att ta hem alla sina kläder på sina platser i korridoren.

Lite från veckan som gått:

                                  ROCKA SOCKORNA!
Tillsammans kan vi förändra attityd och se till att alla är välkomna i vårt samhälle. Ett sätt att göra det är att ta upp det i skolan. Nedan rockades det ordentligt på Idrottslektionen:)


s

Nu är Sassa tillbaka, omgång 2. Den här gången berättade hon hur bilder växer fram. Barnen är mycket intresserade och ställer nyfikna frågor.I matten fortsätter vi arbetar med de fyra räknesätten, men nu övergår vi till division (håller kvar multiplikationen). Eleverna ska träna på att kunna röra sig fram och tillbaka mellan verkliga situationer, bilder och textuppgifter samt kunna göra uträkningar med multiplikation och division.
Vi tackar för ert engagemang med era barn, det märks på kunskaperna gällande tabellerna! :) Men en del måste repetera!I NO arbetar vi vidare med temat "Året runt i naturen". Just nu skriver eleverna egna faktatexter om djur i vår närhet. Därmed tränar eleverna även målen inom svenska.

Även i engelska dyker djur upp på temat. Barnen skriver och beskriver djuret på olika sätt. De är aktiva och tycker att det är kul med engelska.

Veckan avslutades rafflande med lite shufflande:)

Trevlig helg!

Viktoria
Sofie
Hanna
 Mariann 

dddd
dd
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar