tisdag 10 april 2018

Sommarsimskola och friidrottsvecka

Hej alla glada föräldrar!


Sommarsimskola
Nu öppnar snart anmälan till sommarsimskolan. Sommarsimskolan är kommunal och är förlagd till 14 tillfällen under vardagarna tre veckor i sträck. Möjlighet finns att ansöka antingen till Håstens simhall, vecka 25-27, eller simstadion, vecka 25-27, 28-30 eller 31-33. Man anmäler sitt barn via en länk på kommunens hemsida. Ingen anmälan tas emot per telefon eller e-mail.

Anmälan öppnar preliminärt från onsdag 2/5 och framåt.


Gå in på varberg.se · > Uppleva & göra · > Idrott, motion och friluftsliv · > Simskola· >Sommarsimskola

Att kunna simma är en billig livförsäkring. Skolans krav är i åk 6 då eleverna ska kunna simma 200 meter, varav minst 50 meter i ryggläge, utan uppehåll. Varbergs kommun har ett mål på 25 meter i åk 3. Ta tillfället i akt och ta del av sommarsimskolan, för såväl ert som för era barns skull. Det känns extra viktigt nu inför stundande ombyggnation av simhallen på Håsten. Simskoleplatserna som erbjuds i Veddige kommer att fyllas upp snabbt under terminerna.

Friidrottsveckan
Ni har väl inte missat att ni kan anmäla era barn till friidrottsveckan i sommar? Varbergs GIF friidrott ordnar veckor för barn, födda 2006-2011, att testa på friidrott, i Tresteget, i sommar. Har du ditt barn på fritids är det inget problem att ändå delta eftersom hallen ligger i anslutning till skolan.


Gå in och läs och anmäl på: friidrottsveckan.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar